Challenge 2 - Favoritt programmet ditt og hvorfor.

Hallo folkens.

I gård hadde jeg rett og slett ikke noe tid til og blogge, Å det må jeg beklage men hadde null sjans! Jeg kom hjem av skolen, Fant klær dusjet og dro rett på ungdomsklubben og var der helt til klokken 11.00. Så var utrolig trøtt og sliten etter det, så sovnet med en gang!! Karoline overnattet oss meg, Så da vi våknet så lå vi å drog han litt før vi gikk og ordnet oss mat. Så ble det bare chilling restn av ettermiddagen, Så begynnte jeg og rydde og dro senere til henne! Så nå sitter vi her ilag å chiller. Men tilbake til dagens tema :

Challenge 2 - Favoritt programmet ditt og hvorfor.

nå for tiden er det paradise som er en favoritt, Det er noe jeg bare må se! Hender jeg ikke får sett det men tar det igjenn en gang på pc. Det er utrolig spennende, Å utroolig morsomt å se på allt dramaE som blir ordnet der og ikke minst de rette folkene som har kommet inn med de rette meningenee. Hater sånner folk som dramatiserer og ikke minst folk som kommer med sånner meninger som ikke er fårståelig. Jeg bare hater det, Men man er forskjellig heldigvis så alle skal få si sine meninger!

 ♥♥4 kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tove Susann

Tove Susann

13, Andøy

Velkommen til min blogg. jeg heter Tove susann og er 13.år! Blogger om alt som faller meg inn :) Legg gjerne igjenn en kommentar å spørr visst det er noe dere lurer på om. ENJOY

Kategorier

Arkiv

hits